top of page
camera-lens-close-up-2021-08-26-15-35-24-utc.jpg

One does not go without the Otter

Zet drie filmfreaks bij elkaar en je krijgt vooral veel discussies over de beste films aller tijden. Maar in ons geval ook wilde ideeën over het maken van eigen videoproducties. Samen zijn we tot de conclusie gekomen dat we video’s willen produceren die dezelfde esthetische waarden en sterke storytelling bevatten als onze favoriete films.

  • Insta Icon
  • Facebook icon
  • Linked in Icon

Koen Vastert

Koen is onze meest vlotte otter. Een productioneel wonder met een echte aanpakkers-mentaliteit. Koen behoudt het overzicht over de projecten en is er dol op om zichzelf te betrekken bij elk facet van een productie. Met deze grote vriendelijke otter op de set weet je dat het een geslaagde draaidag wordt, maar ook dat we voor de zekerheid nog één extra take gaan doen.

Koen Foto Website_edited.png

Lars Kuperus

Wie wil er een out of the box-denker als je ook een otter kan krijgen voor wie de doos nooit heeft bestaan. Hij is vooral te porren voor het bedenken van verhalen en deze te vertalen naar visueel aantrekkelijk beeldmateriaal.

Lars Foto Website_edited.png

Mauro Meijer

Wanneer de andere otters door de golven het mos niet meer zien, springt deze otter naar voren om de boel te fixen. Mauro is vaak te vinden met zijn hoofd achter een camera, op zoek naar het perfecte shot. De enige manier om dan zijn aandacht te trekken is door te beginnen over Formule-1. Wees dan wel bereid om een dag voor dit gesprek uit te trekken.

Mauro Foto Website_edited.png

Pjotr De Otter

Rechtstreeks vanuit de noordelijke kusten van Azië. Was er een jonge otter met een passie voor film, die meer wilde met zijn leven dan dobberen in het water. Hij ging zijn hart achterna en trok de wereld over. Toen hij eenmaal in Twente belandde, kwam hij met ons in contact. We hadden gelijk een goede klik. Toen hebben we besloten om van Pjotr onze mascotter te maken.

Pjotr foto website_edited.png
bottom of page